Trainingen

Stefaan Vanparys is trainer, mentor en auteur en is voornamelijk actief in het onderwijs. Na zelf tien jaar voor de klas gestaan te hebben in zowel kleuter- als lager onderwijs, deelt hij onderwijsinzichten en good practices met leerkrachten en directies.

Ontdek de trainingen van Relaxed voor de Klas

Workshop

Wat doe je als een leerling voortdurend onderbreekt, een raar gezicht trekt wanneer je iets wil zeggen of andere kinderen stoort met geluidjes? Het is maar een greep uit dagdagelijkse klassituaties die de kwaliteitszorg die we willen bieden sterk in de weg staan.

Deze workshop biedt leerkrachten uit het basisonderwijs zicht op zowel oorzaken als gevolgen van negatief leergedrag. Met meer mentale reserve en een gemotiveerde klas is er meer tijd voor klasdifferentiatie.

Tweedaagse opleiding

Relaxed voor de Klas grondig onder de knie krijgen? Dat kan via de tweedaagse training waarbij we de technieken grondig inoefenen. Vraag meer informatie

Traject

In 3 sessies van 2,5 uur krijg je technieken aangereikt om je ruimte als leerkracht weer in te nemen in de klas. Je leert gesprekstechnieken maar je kiest ook een concrete actie die je kan inzetten voor jouw klas. Tussentijds oefen je aan de hand van instructievideo’s. Vraag meer informatie

“Heel boeiende sessie, praktisch en aangenaam gebracht.”

Hoe je als leerkracht op een beheerste manier de rust in je klas kan bewaren en storend gedrag op een natuurlijke manier kan verminderen.”

Ik neem mee dat ik vooral zelf kalm kan blijven en niet mee hoef te gaan in discussies

Relaxed voor de klas speelt mooi in op de praktijk.