Relaxed voor de school

Van vijven en zessen naar werkende processen

Versterk je team met Relaxed voor de school

Minder drama, meer strategie.

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Verbindend mailen

E-mails zijn zo vanzelfsprekend dat we ons afvragen hoe we het vroeger aanpakten. Vaak wordt gesproken over het belang van een goede communicatie binnen het schoolteam en daarbuiten, maar verrassend weinig over wat dit betekent voor het meest bekende middel dat we hiervoor gebruiken. In deze training puzzelen we welke efficiëntietips ons het meeste tijd zullen uitsparen, krijgen we structuur mee om mails op te stellen die zakelijk helder en toch aanmoedigend zijn en leren we te reageren op moeilijke mails.

1050 euro -digitaal – twee dagdelen – max. 16 personen

excl. btw

Photo by Max Fischer on Pexels.com

De uitdagende klas

Er is altijd wel één klas die berucht staat om onvoorspelbaar en moeilijk gedrag. Meerdere leerkrachten ondervinden hinder tijdens het lesgeven en het welbevinden van leerlingen, team en school lijdt hieronder. Hoe zorgen we ervoor dat vanzelfsprekende regels opnieuw gedragen routines worden in deze klas ? In een digitaal traject begeleidt ‘Relaxed voor de school’ hoe je deze klas terug op het juiste spoor krijgt door middel van samenwerkende strategieën, getimede interventies en helder overzicht.

110 euro/uur – digitaal – max. 5 personen

excl. btw

Photo by Pavel Danilyuk on Pexels.com

Het essentiële gesprek

Hoe zeg je tegen een personeelslid dat je meer punctualiteit, meer betrokkenheid of meer teamspirit verwacht ? Wat doe je met negatieve boodschappen die je slechts uit tweede hand hebt vernomen ? In deze coachingsessies bereid je jezelf voor om de meest uitdagende gesprekken aan te gaan, weet je hoe je op teambijeenkomsten moeilijke knopen doorhakt en leer je om te gaan met stressvolle en emotionele uitdagingen.

65 euro/uur – digitaal – 1 of 2 personen

excl. btw


Met deze manier van werken, spelen we korter op de bal

én pakken we de belangrijke zaken aan in ons team.

Directrice basisschool